Nautica06
Ако се интересувате от културно – исторически или класически туризъм ние ще Ви помогнем да посетите:

Старосел - древения Храм на слънцето През 2000- та година там археолозите откриха най- голямата тракийска храм- гробница в Югоизточна Европа. Според учените тя датира от края на V век и началото на IV век пр. н. е. В България тракийските могили са много, но Староселската е запазена с цялото си великолепие и e съхранила в себе си духа на древните траки.

Уникалната Жаба могила, недалече от нея е открития през 1950 година гроб от IV век пр. н. е. със златни и сребърни накити и съдове, друга каменна гробница, останки от крепост, калета и други.

Природния феномен - Каменната приказка е едно от най-красивите и неповторими места в България
С географското си разположение, Стрелча е удобна изходна база за туристите, които обичат да покоряват планински върхове – Богдан, Вълк, Буная

За хора, които обичат с атомобила си да посетят отново или за първи път Копривщица (на 24 км.) Пловдив (на 60 км) Пазарджик (на 40 км) Панагюрище (на 15 км) Хисаря (На 30 км) ние ще ви помогнем със съвет или организацията.


Били ли сте някога на розобер? – Заповядайте при нас в края на месец май и юни! В разгара на пролетта, дворовете и къщите в Стрелча са отрупани с розов цвят, разнасящ аромат над цялата долина. Стрелчани започват да отглеждат рози още след Освобождението на България, така е и до днес, добива се най-качественото розово масло в страната.


И още програми - за деца и хора в трета възраст в Хотел – Механа 19 век или в някой от останалите обекти на нашата фирма:
Коктейл бар Хелиос
Бистро Том и Джери – уникална детска площадка.
Всеки може да открие нещо за себе си ....


‹‹ назад
Hotel


Strelcha


Strelcha


 
© 2007-2010 Хотел – Механа 19 век град Стрелча | Studio7designs